GROOTSE OMGEVING

Groote Duynen geeft u toegang tot al het moois wat Zeeland u te beiden heeft. In de directe omgeving van uw villa bevindt zich een bruisende en veelzijdige omgeving die iedereen aanspreekt.


NOORDZEE & VEERSE MEER

Op loopafstand bevinden zich een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland het Banjaard strand, direct gelegen aan de Noordzee. Aan de andere kant van de Groote Duynen bevindt zich natuurgebied de Schotsman en het Veerse Meer. Het Veerse Meer is een uitgelezen plaats om verschillende watersporten te beoefenen.


GEZELLIGE STEDEN

In de directe omgeving bevinden zich monumentale steden als Veere, Middelburg en Domburg. Elke plaats heeft zijn eigen unieke bezienswaardigheden. Elke plaats biedt rijke beleving op het gebiedt van eten, winkelen en cultuur.


ZEEUWSE ZALIGHEDEN

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan de Zeeuwse zaligheden. De beroemde Zeeuwse delicatesse als oesters en mosselen zijn het proberen meer dan waard. Diverse restaurants laten u op geheel eigen wijze kennis maken met deze beroemde producten.


VOOR IEDER WAT WILS

Groote Duynen biedt voor ieder wat wils. Of u nu houdt van sportieve watersporten, zeilen of paard rijden, in de omgeving van de Groote Duynen is het allemaal mogelijk. Voor meer informatie over de activiteiten uit de omgeving verwijzen wij u naar VVV Zeeland

VVV Noord Beveland