BIJZONDER GELEGEN TUSSEN LAND & ZEE

De Groote Duynen ligt op een prachtige locatie in Kamperland. Zoals u kan zien op de luchtfoto hiernaast, ligt het Noordzeestrand op wandelafstand. Juist naast het domein aan de westkant, ligt het uitgestrekte natuurgebied van de Schotsman, uitgevend op het Veerse Meer. Aan de zuidkant ligt het grootschalige open poldergebied met zijn vergezichten. Kamperland staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes en horeca. Alle nodige faciliteiten zijn hier aanwezig. Het is een plaats waar u zowel rustig kan vertoeven als sportieve dagen kan beleven. De Groote Duynen heeft een ideale ligging en is gemakkelijk bereikbaar


ZEELAND

Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water. Gekend om zijn historische steden en zijn brede, toegankelijke en prachtige zandstranden. Gezellig levendig, volop sportieve mogelijkheden of juist helemaal verlaten zodat u alleen het ruisen van de branding hoort. De cultuur opsnuiven, lekker voor een strandhuisje een boek lezen en genieten van de zon, het aperitief bij een beachclub bij zonsondergang, gastronomisch tafelen, in de golven duiken tot u buiten adem bent of door de najaarsstormen van je sokken geblazen worden. Het hele jaar door is het genieten in Zeeland!


NOORD BEVELAND

Het eiland Noord-Beveland is door de mens veroverd op de zee. Het unieke aan Noord-Beveland is dat het volledig omgrensd wordt door prachtige waterrecreatiegebieden: de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. Het dorp Kamperland, het natuurgebied de Schotsman, het ongerepte Noordzeestrand, het agrarische karakter van het eiland en de eindeloze vergezichten over polder en water geven u dat echte eilandgevoel waar u helemaal kan onthaasten. Of u nu met de kinderen een dagje gaat poedelen in het water van het Veerse Meer of de wandelschoenen aantrekt om het eiland met het wandelknooppunten netwerk te verkennen, Noord-Beveland is sowieso een fantastische plek om te vertoeven en historische plaatsen als Middelburg, Veere en Domburg liggen op een steenworp afstand.